ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι της απόλυσης του Mr Anderson;


Όπως σας ενημερώσαμε τις προάλλες, ο Mr Anderson έπαψε πλέον να αποτελεί μέλος του roster του TNA, καθώς πρόσφατα απολύθηκε. 


Διάφορες αμερικανικές πηγές ήθελαν τον 40χρονο Αμερικανό να απολύεται λόγω απαράδεκτης και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων που έλαβαν χώρα πρόσφατα στην πόλη Bethlehem της Pensylvania. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι ιθύνοντες του TNA αποφάσισαν να του δείξουν την πόρτα της εξόδου, καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης με τον Eric Young.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να βρισκόταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση, ενώ ο αγώνας με τον Young ήταν τόσο κακός που οι άνθρωποι του promotion αποφάσισαν να μην τον συμπεριλάβουν στο επεισόδιο της 19ης Ιανουαρίου και να μην τον προβάλλουν ποτέ στην τηλεόραση. Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Anderson κατευθύνθηκε στα παρασκήνια, όπου διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Το γεγονός αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τους διοικούντες της εταιρίας και τους ανάγκασε να διακόψουν άμεσα τη συνεργασία τους με τον βετεράνο παλαιστή. 

Item Reviewed: Ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι της απόλυσης του Mr Anderson; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top