ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Ο Nate Diaz έγινε το... απολύτο αφεντικό! (VIDEO)

Το main event του UFC 196 θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό, καθώς ο Nate Diaz κατάφερε να κερδίσει μ' έναν τρόπο που δεν περίμενε κανείς τον Conor McGregor.

Το UFC 196 αποτελεί πλέον παρελθόν και όλοι θα το συζητάμε για τα αποτελέσματά του με κορυφαίο το main event της διοργάνωσης, ανάμεσα στον Nate Diaz και τον Conor McGregor.


Ο αγώνας ήταν πολύ μεγάλος εξαρχής και για πολλούς το φαβορί ήταν ένα και μοναδικό πριν την έναρξη του αγώνα. Μάλιστα αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι ο Diaz δεν ήταν πρωταθλητής στο UFC σ' αυτά τα δέκα χρόνια που βρίσκεται στο σόου, τότε εύκολα μπορούσαμε να οδηγηθούμε στο συμπέρασμα ότι φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Conor McGregor.

Ωστόσο οι απαντήσεις δόθηκαν μέσα στο οκτάγωνο, εκεί που ο Nate Diaz κατάφερε με τον πιο εμφατικό και απρόσμενο τρόπο να κερδίσει τον Conor McGregor. Συγκεκριμένα ο αγώνας ξεκίνησε με τον Diaz να έχει ξεκάθαρο πλάνο. Δηλαδή θέλησε να βγάλει προς τα έξω όλες τις αδυναμίες του Ιρλανδού αντιπάλου του. Παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός μαχητής δεν μπήκε καλά, κατάφερε να φέρει τη μονομαχία στα μέτρα του.

Συγκεκριμένα ο Diaz κατάφερε να βγάλει όλες τις αδυναμίες του Conor McGregor. Ποιες είναι αυτές; Αρχικά το παιχνίδι στο έδαφος, στο οποίο ο Ιρλανδός μαχητής δεν είναι καλός και έπειτα την αντιμετώπισή του με προσέγγιση. Δηλαδή να τον παίζει από μακριά και όχι να ορμάει κατευθείαν πάνω του σαν «ταύρος».

Η τακτική του ήταν εξαιρετική και ακολουθήθηκε κατά γράμμα. Έτσι, ο Diaz με μόλις 11 μέρες προετοιμασία κατάφερε να κερδίσει με υποταγή στο δεύτερο γύρο τον Conor McGregor. Ο Ιρλανδός δεν άντεξε από τα πολλά και δυνατά χτυπήματα που δεχόταν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, ενώ όταν το παιχνίδι πήγε στο έδαφος, ο Diaz έκανε αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο. Τελείωσε δηλαδή τον McGregor με πνιγμό!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=9IpnwkbMDPE

Δημήτρης Δημόπουλος

Είναι φοιτητής στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας. Από μικρός του άρεσε η αθλητική δημοσιογραφία και μελλοντικά αποφάσισε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Είναι οπαδός του WWE και του UFC και επιπλέον δουλεύει σε ορισμένα αθλητικά site, όπως είναι το englishfootball.gr, thinkover.gr και cleverbet.eu. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ο Nate Diaz έγινε το... απολύτο αφεντικό! (VIDEO) Description: Rating: 5 Reviewed By: Δημήτρης Δημόπουλος
Scroll to Top