ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Ο Σταμάτης Μπιτάκος επιστρέφει στο No Limits 28!


Βόμβα έριξε η promoter του No Limits, Γιωργία Μπιτάκου. Στο 28ο σόου της διοργάνωσης, που θα γίνει το καλοκαίρι, θα πρωταγωνιστεί ο «Stam The Showman», Σταμάτης Μπιτάκος.

Όπως είχε δηλώσει στο ringsofpain.gr, ο Σταμάτης Μπιτάκος σκεφτόταν καιρό την επιστροφή του στα ρινγκ, αλλά τον σταματούσε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Πλέον, όλα φαίνονται να κύλησαν ομαλά για τον πρωταθλητή του Muay Thai και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψει στο No Limits 28.

Εκεί θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο. Τον πρωταθλητή Γερμανίας, Denis Oliwka. Οι δυο τους είχαν συγκρουστεί στο πρώτο No Limits της ιστορίας. Ο Stam είχε νικήσει, έπειτα από πέντε γύρους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δύο αθλητές είχαν οδηγηθεί στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά την σκληρή μάχη.

Όσον αφορά τον Σταμάτη Μπιτάκο, πέρυσι τιμήθηκε με το βραβείο του Hall of Fame. Έχει αγωνιστεί σε όλες τις ηπείρους, υψώνοντας πάντοτε, την ελληνική σημαία. Χαρακτηριστικό του είναι το ότι είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Στο co main event της βραδιάς, ο Θανάσης Καρούσος θα παίξει με τον Σταύρο Εξακουστίδη.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Ο Σταμάτης Μπιτάκος επιστρέφει στο No Limits 28! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top