ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

NXT 16/3/2016: Πάνε Dallas οι American Alpha


Οι American Alpha ήταν οι μεγάλοι νικητές του main event κόντρα στους Vaudevillains και θα διεκδικήσουν το NXT Tag Team Championship στο NXT Takeover Dallas. Διεκδικήτρια του γυναικείου τίτλου η Asuka. Τον Shinsuke Nakamura θα αντιμετωπίσει στο Takeover ο Sami Zayn.


O Sami Zayn κατευθύνθηκε στο ρινγκ για να μιλήσει για την ήττα του από τον Samoa Joe αλλά διακόπηκε από τον William Regal. O General Manager του NXT ανακοίνωσε στον Καναδό πως στο Takeover Dallas θα αντιμετωπίσει το νέο απόκτημα του NXT, τον Shinsuke Nakamura.

Οι Hype Bros δεν είχαν πρόβλημα να κερδίσουν τους Angelo Dawkins και Kenneth Crawford στον πρώτο αγώνα του επεισοδίου.

Άλλη μια ήττα προστέθηκε στο ενεργητικό της Deonna Purrazzo αφού αναγκάστηκε να υποταχθεί στο Emma Lock της Emma.

Ο επιθετικότερος τον τελευταίο καιρό Tommaso Ciampa έβγαλε για άλλη μια φορά το άχτι του πάνω στον Jesse Sorensen, τον οποίο κέρδισε με armbar.

Η Asuka και η Bayley συμμάχησαν για να κερδίσουν τις Nia Jax και Eva Marie, με Bayley To Belly στην Eva Marie. Στη συνέχεια ο William Regal ανακοίνωσε πως η Asuka θα διεκδικήσει το NXT Women's Championship στο Takeover Dallas.

Οι σχολιαστές του NXT πήραν συνέντευξη από τον Austin Aries από το σπίτι του, με το νέο superstar του NXT να προειδοποιεί τον Baron Corbin πως θα τον διαλύσει στο Takeover Dallas.

Η μάχη των American Alpha με τους Vaudevillains έβγαλε νικητές τους πρώτους, με αποτέλεσμα να γίνουν οι πρώτοι διεκδικητές του NXT Tag Team Championship των Revival.

Αποτελέσματα NXT 16/3/2016:

- Οι Hype Bros κέρδισαν τους Angelo Dawkins & Kenneth Crawford
- H Emma κέρδισε την Deonna Purrazzo
- O Tommaso Ciampa κέρδισε τον Jesse Sorensen
- Οι Bayley & Asuka κέρδισαν τις Nia Jax & Eva Marie
- Οι American Alpha κέρδισαν τους Vaudevillains (νέοι πρώτοι διεκδικητές του NXT Tag Team Championship)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 16/3/2016: Πάνε Dallas οι American Alpha Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top