ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

NXT 2/3/2016: Η μάχη των κορυφαίων

Ο Finn Balor ήταν ο νικητής κόντρα στον Neville στη σύγκρουση μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων πρωταθλητών στην ιστορία του NXT. Ήρθε στο NXT ο Austin Aries, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από τον Baron Corbin. Ανακοινώθηκε αγώνας για τα NXT Tag Team Championships στο WWE Roadblock.


O Hugo Knox και ο Tucker Knight ήταν τα θύματα των Vaudevillains αυτή την εβδομάδα. Οι πρώην NXT Tag Team Champions πήραν τη νίκη με Whirling Darvish στον Tucker Knight.

H Emma με την Dana Brooke στο πλευρό της κέρδισε την Santana Garrett, κάνοντάς τη να υποταχθεί στο Emma Lock.

Ανακοινώθηκε πως οι The Revival (Scott Dawson και Dash Wilder) θα υπερασπιστούν τα NXT Tag Team Championships στο WWE Roadblock στις 12 Μαρτίου.

Στα παρασκήνια ο William Regal ανακοίνωσε στην Eva Marie και τη Nia Jax πως θα αντιμετωπίσουν την Bayley και την Asuka στο επόμενο επεισόδιο. Στη συνέχεια πήγε στο ρινγκ για να ανακοινώσει την υπογραφή του Austin Aries. Ο πρώην πρωταθλητής του TNA και του Ring Of Honor έκανε την είσοδό του αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Baron Corbin.

O Steve Cutler ήταν ο σάκος του μποξ για τον Elias Samson σε αυτό το επεισόδιο. Ο "Drifter" κέρδισε τον πρώην πεζοναύτη των ΗΠΑ με Neck Breaker.

Για περίπου ένα τέταρτο οι δύο από τους κορυφαίους πρωταθλητές στην ιστορία του NXT, o Finn Balor και ο Neville έδωσαν μια ωραία μάχη με τον τωρινό πρωταθλητή να βγαίνει νικητής και τον Neville να του δίνει το χέρι αμέσως μετά.

Αποτελέσματα NXT 2/3/2016:

- Οι Vaudevillains κέρδισαν τους Hugo Knox & Tucker Knight
- H Emma κέρδισε την Santana Garrett
- O Elias Samson κέρδισε τον Steve Cutler
- O Finn Balor κέρδισε τον Neville


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 2/3/2016: Η μάχη των κορυφαίων Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top