ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

NXT 23/3/2016: Πελατειακές σχέσεις

Η πελατειακή σχέση που έχει δημιουργήσει η Asuka με την Emma και την Dana Brooke επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά με την Emma να χάνει από τη διεκδικήτρια του NXT Women's Championship. Αγωνίστηκε ο Finn Balor, εμφατική δήλωση από Samoa Joe. Τέλειωσε το αήττητο του Elias Samson.

O Johnny Gargano έγινε ο πρώτος superstar που κέρδισε τον Elias Samson, με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τον "Drifter" που του επιτέθηκε. Η επίθεση συνεχίστηκε για αρκετή ώρα μέχρι να έρθει ο Apollo Crews και να φύγει ο Samson.

O Finn Balor αγωνίστηκε κόντρα στον πρωτοεμφανιζόμενο Rich Swann, ο οποίος έκανε θετική εντύπωση αλλά δεν μπόρεσε να κερδίσει τον πρωταθλητή.

Την ίδια μοίρα είχε η Sarah Dobson που γνώρισε την ήττα από την Alexa Bliss με sparkle splash.

O Bull Dempsey δεν πρόλαβε να φτάσει στο ρινγκ για να αντιμετωπίσει τον Danny Birch, καθώς δέχτηκε επίθεση από τον Samoa Joe. Ίδια ήταν και η τύχη του Birch. Στη συνέχεια έστειλε μήνυμα στον Balor πως θα τον καταστρέψει.

Η Emma χρησιμοποίησε αρκετές "βρώμικες" μεθόδους, συμπεριλαμβανομένης της βοήθειας της Dana Brooke, αλλά για άλλη μια φορά δεν κατάφερε να κερδίσει την Asuka, η οποία την υπέταξε με Asuka Lock.

Αποτελέσματα NXT 23/3/2016:

- Ο Johnny Gargano κέρδισε τον Elias Samson
- O Finn Balor κέρδισε τον Rich Swann
- H Alexa Bliss κέρδισε τη Sarah Dobson
- Η Asuka κέρδισε την Emma

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 23/3/2016: Πελατειακές σχέσεις Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top