ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

NXT 30/3/2016: Χαλαρό ζέσταμα ενόψει Dallas

Πολύ σύντομους αγώνες είχε το τελευταίο επεισόδιο πριν το NXT Takeover Dallas, με όλα τα φαβορί να παίρνουν εύκολες νίκες. Ήρθαν στα χέρια Samoa Joe και Finn Balor.

Ζέσταμα για το Takeover Dallas έκαναν οι American Alpha κερδίζοντας τον John Skylar και τον Corey Hollis στον αγώνα που άνοιξε το επεισόδιο.

Χαλαρή προετοιμασία έκανε και ο Baron Corbin για το Takeover κερδίζοντας τον Mike Kulari , ενώ οι Revival είχαν μια χαλαρή μέρα κόντρα στους Tucker Knight και Steve Cutler.

Ο Apollo Crews κέρδισε γρήγορα τον Alex Riley. Μετά τον αγώνα εμφανίστηκε ο Elias Samson παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, αλλά δεν μπήκε στο ρινγκ για να πλακωθεί με τον Crews.

Το σερί σύντομων αγώνων συνεχίστηκε και στο main event με τον Samoa Joe να κερδίζει τον Bull Dempsey. O Joe δε σταμάτησε να επιτίθεται στον Dempsey μέχρι που ήρθε ο Finn Balor για να τα βάλει μαζί του.

Αποτελέσματα NXT 30/3/2016:

- Οι American Alpha κέρδισαν τους John Skylar & Corey Hollis
- O Baron Corbin κέρδισε τον Mike Kulari
- Οι Revival κέρδισαν τους Tucker Knight & Steve Cutler
- O Apollo Crews κέρδισε τον Alex Riley
- O Samoa Joe κέρδισε τον Bull Dempsey


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 30/3/2016: Χαλαρό ζέσταμα ενόψει Dallas Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top