ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

NXT 9/3/2016: Μακροσκελής πόλεμος

Γίνεται ένα επεισόδιο να έχει μόλις έναν αγώνα και να είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια του NXT που έχουμε δει; Γίνεται όταν πρόκειται για τον Samoa Joe και τον Sami Zayn που μονοπώλησαν το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας αφού ο αγώνας τους διήρκεσε ολόκληρο το επεισόδιο.

Ο William Regal άνοιξε το επεισόδιο για να ανακοινώσει πως ο Baron Corbin θα αντιμετωπίσει στο NXT Takeover Dallas τον Austin Aries, μετά την επίθεση του πρώτου στο νέο απόκτημα του WWE την προηγούμενη εβδομάδα.

Στη συνέχεια το ρινγκ δόθηκε στον Sami Zayn και τον Samoa Joe που εξέπληξαν το κοινό με το εντυπωσιακό 2-out-of-3-falls match που έδωσαν. Ο Joe ήταν αυτός που πήρε το πρώτο fall με muscle buster, ενώ ο Zayn ισοφάρισε κάνοντάς τον να υποταχθεί στο Koji Clutch. Στα επόμενα 10 λεπτά οι δύο παλαιστές πάλεψαν για το τελευταίο fall, με τον Joe να είναι αυτός που επιβίωσε αφού έκανε τον Zayn να λιποθυμήσει από το Coquina Clutch. Έτσι ο Samoa Joe έγινε ο εκλεκτός που θα αντιμετωπίσει τον Finn Balor στο NXT Takeover: Dallas για το NXT Championship.

Αποτελέσματα NXT 9/3/2016:

- Ο Samoa Joe κέρδισε τον Sami Zayn (νέος πρώτος διεκδικητής του NXT Championship)


Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: NXT 9/3/2016: Μακροσκελής πόλεμος Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top