ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Δεν πιστεύει στο NXT ο Vince McMahon;


Παρά την απήχηση του στο WWE Universe και στην εξαγωγή σημαντικών ταλέντων, το NXT δεν φαίνεται να έχει ενθουσιάσει τον ιδιοκτήτη της μεγάλης εταιρίας, Vince McMahon.


Σύμφωνα με το GiveMeSport.com, το μεγάλο αφεντικό του WWE θεωρεί ότι το NXT δεν διαθέτει μεγάλους "stars" και ότι δεν φέρνει στην εταιρία τα οικονομικά κέρδη που εκείνος θα ήθελε.

Το site αναφέρει μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του Tyler Breeze, ο οποίος ήρθε στο WWE από το NXT και δεν έχει πάρει το push το οποίο δέχτηκαν οι προηγούμενοι Superstars που μεταπήδησαν από τo ΝΧΤ στο κυρίως ρόστερ, όπως ο Kevin Owens και ο Neville.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του GiveMeSport.com, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί παλαιστές του NXT δείχνουν διστακτικοί στον ερχομό τους στο NXT, καθώς φοβούνται πως θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τον Tyler Breeze.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Δεν πιστεύει στο NXT ο Vince McMahon; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top