ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Ποιος θα είναι αντίπαλος του Owens στην Wrestlemania;


Πριν λίγες βδομάδες ο Kevin Owens κατάφερε να στεφθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του Intercontinental Champion "κλέβοντας" τον τίτλο από τον Dean Ambrose σε ένα Fatal-Five ματς.


Η κόντρα του όμως με τον Dean Ambrose δεν συνεχίστηκε, μολονότι οι δυο τους συγκρούστηκαν στο τελευταίο Smackdown, καθώς ο "Lunatic Fringe" άνοιξε feud με τον Brock Lesnar, αλλά και τον Triple H, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στο Roadblock.

Έτσι ο KO αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιον αντίπαλο για την Wrestlemania 32. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον δούμε να υπερασπίζεται τον τίτλο του στο Dallas. Πιθανότητες για να βρεθούν απέναντι του στο μεγάλο event συγκεντρώνουν τόσο ο Dolph Ziggler, αλλά και ο Miz, οι οποίοι άλλωστε είναι έμπειροι παλαιστές και πρώην I.C πρωταθλητές. 

Αυτός όμως που είναι μάλλον φαβορί για να αντιμερωπίσει τον Καναδό στην Wrestlemania 32 είναι ο Sami Zayn, με τον οποίο ο Kevin Owens γνωρίζεται πολύ καλά από το NXT. Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι έχει γνωστοποιηθεί ότι ο Zayn θα αγωνιστεί στην Mania, επομένως ο αγώνας με τον Owens μοιάζει να είναι ιδανική επιλογή.

Item Reviewed: Ποιος θα είναι αντίπαλος του Owens στην Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top