ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Paul Heyman: Στην αναζήτηση ενός "Paul Heyman Girl";


Μετά από ένα tweet του Paul Heyman έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σχετικά με την αναζήτηση ενός "Paul Heyman Girl" από τον πανούργο μάνατζερ του Brock Lesnar.


Είναι πιθανό να πρόκειται για μία απλή φήμη και ένα "πείραγμα" του Heyman προς το WWE Universe, όμως φαίνεται ότι η ιδέα ενός "Paul Heyman Girl" βρίσκει ανταπόκριση στους fans της μεγάλης εταιρίας.

Ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα ονόματα που θα μπορούσε να καθοδηγήσει ο πρώην ιδιοκτήτης του ECW και μερικά εξ αυτών είναι η Asuka και η Nia Jax από το NXT. Η Asuka με το ταλέντο της στο ρινγκ και η ικανότητα του Paul Heyman στο μικρόφωνο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν εκπληκτικό συνδυασμό, ενώ η Nia Jax θα μπορούσε να παρουσιαστεί από τον μάνατζερ ως η γυναικεία έκδοση του Brock Lesnar.

Το σίγουρο είναι ότι πιθανή ανάμιξη του Paul Heyman θα πρόσθετε νέο ενδιαφέρον στην κατηγορία των Divas.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Paul Heyman: Στην αναζήτηση ενός "Paul Heyman Girl"; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top