ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Έρχεται μεγάλο push για τον Ryback


Οι τραυματισμοί των John Cena, Seth Rollins και Randy Orton έχουν δημιουργήσει μεγάλο κενό στο main event status του WWE τους τελευταίους μήνες.


Αυτός άλλωστε είναι ο λόγος για τον οποίο ο Triple H είναι αυτή τη στιγμή WWE World Heavywheight Champion και ο Roman Reigns έχει σταθερή θέση στο main event κάθε PPV της εταιρίας.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εταιρίας θέλουν να δώσουν σημαντικό push σε Superstars οι οποίοι είτε δεν έχουν βρεθεί ποτέ στο main event, όπως ο Braun Strowman, αλλά και σε άλλους οι οποίοι έχουν μείνει μακριά από τη διεκδίκηση του μεγάλου τίτλου εδώ και χρόνια, όπως ο Ryback.

Ο Ryback έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου του 2013 στην κόντρα του με τον John Cena, όμως δεν τα κατάφερε και από τότε μοναδική αξιόλογη στιγμή του ήταν η στέψη του σαν Intercontinental Champion, μέχρι που έχασε τον τίτλο από τον Kevin Owens.

Πριν λίγες βδομάδες ο Ryback έγινε heel και φαίνεται ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία θέλουν να κινηθούν μαζί του στο WWE. Οι υπεύθυνοι του promotion εξετάζουν το ενδεχόμενο να του δώσουν μεγάλο push μετά την Wrestlemania 32 και πιθανότατα να είναι εκείνος ο πρώτος που θα κυνηγήσει να πάρει τον τίτλο από τον Reigns.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έρχεται μεγάλο push για τον Ryback Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top