ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016

Πότε ακριβώς τραυματίστηκε ο Reigns;


Ο Roman Reigns απουσίασε την τελευταία βδομάδα από το πρόγραμμα του WWE, ενώ θα μείνει εκτός για κάποιες μέρες ακόμη. Πότε όμως τέθηκε ουσιαστικά εκτός δράσης;


Ο πρώην WWE World Heavywheight Champion αντιμετώπιζε από πριν πρόβλημα στη μύτη του, όμως φαίνεται ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα του με τον Sheamus σε live event. 

Στο βίντεο που υπάρχει πιο κάτω είναι φανερή η σύγκρουση στο πρόσωπο και στη μύτη του με το τραπέζι, κάτι το οποίο σίγουρα προκάλεσε περαιτέρω ζημιά στο ήδη υπάρχον πρόβλημα. 

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία επιστροφή του Reigns στο πρόγραμμα του WWE, ωστόσο λογικά θα μείνει εκτός μέχρι και την αναμέτρηση του Triple H και του Dean Ambrose στο WWE Roadblock.

Δείτε εδώ το σημείο που φαίνεται να προήλθε ο τραυματισμός του:


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πότε ακριβώς τραυματίστηκε ο Reigns; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top