ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

Rikishi σε Johnny Mundo: ''Ποτέ δεν θα πετύχεις όσα πέτυχε ο Roman Reigns''


Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, ο παλαιστής του Lucha Underground, Johnny Mundo, εξαπέλυσε τα ''πυρά'' του στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Roman Reigns, αμφισβητώντας τις ικανότητες του εντός ρινγκ. 


Αν και ο Reigns δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με τις δηλώσεις του πρώην WWE Superstar, η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Όχι όμως από τον ίδιο τον ''Powerhouse'', αλλά από τον Rikishi. Ο παλαίμαχος παλαιστής εμφανίστηκε λάβρος εναντίον του Mundo και απάντησε σε αρκετά έντονο και σκληρό ύφος, μέσω μιας ανάρτησης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

'' Ευτυχώς για την οικογένεια Anoa'i, ο Roman Reigns μέσα σε μόλις 4 χρόνια κατάφερε να στεφθεί 2 φορές WWE World Heavyweight πρωταθλητής, Tag Team πρωταθλητής, 2 φορές νικητής του Royal Rumble, παλαιστής της χρονιάς για το WWE και να βρεθεί στο main event της WrestleMania. Εσύ τι κατάφερες στα πρώτα 4 χρόνια της καριέρας σου; Για πες μας. Ακόμα και σε 10 χρόνια από τώρα δεν θα είσαι σε θέση να μοιραστείς το ρινγκ με τον Roman Reigns, ούτε πρόκειται να φτάσεις ποτέ στο επίπεδο του. '' τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος Hall of Famer

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Rikishi είναι συγγενής με τον Reigns, καθώς αμφότεροι ανήκουν στην ξακουστή οικογένεια Anoa'i, στην οποία ανήκει επίσης και ο 8 φορές πρωταθλητής του WWE, Rock. 

Item Reviewed: Rikishi σε Johnny Mundo: ''Ποτέ δεν θα πετύχεις όσα πέτυχε ο Roman Reigns'' Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top