ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Roadblock: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ambrose ο Triple H


Μόλις τρεις βδομάδες πριν την Wrestlemania 32 το WWE πραγματοποίησε το τελευταίο σημαντικό event πριν το μεγαλύτερο όλων που θα διεξαχθεί στις 3 Απριλίου στο Dallas. Μάθετε εδώ τι έγινε στο Roadblock και πως διαμορφώθηκαν τα πράγματα λίγες μέρες πριν την Wrestlemania.
 


Στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε το show, οι WWE Tag Team Champions New Day υπερασπίστηκαν με επιτυχία τους τίτλους τους απέναντι στους Sheamus και King Barrett της League of Nations. Τη νίκη στους πρωταθλητές έδωσε ο Big E αφού εκτέλεσε το Big Ending στον Barrett.
Στη συνέχεια, ο Chris Jericho αντιμετώπισε τον Jack Swagger και δεν είχε πρόβλημα να στεφθεί νικητής, καθώς ανάγκασε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή σε παραίτηση με το Walls of Jericho.


Ακολούθησε αγώνας για τους NXT Tag Team τίτλους, με τους πρωταθλητές Dash και Dawson να τους υπερασπίζονται με επιτυχία κόντρα στους Enzo Amore και Colin Cassady. 


Μία ακόμη αναμέτρηση με διακύβευμα έναν τίτλο, αυτή ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Charlotte και την Natalya. Η κόρη του Ric Flair επικράτησε της αντιπάλου της με ένα γρήγορο roll-up.


Ο αγώνας ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bray Wyatt έγινε τελικά handicap ματς, όταν ο αρχηγός της "οικογένειας" τον ενημέρωσε ότι στο πλευρό του θα σταθεί ο Luke Harper. Ουσιαστικά όμως ο "Beast Incarnate" τέθηκε αντιμέτωπος μόνο με τον Harper, καθώς ο Bray Wyatt δεν είχε ουσιαστική συμμετοχή στον αγώνα. Ο Lesnar νίκησε μετά από διαδοχικά german suplexes και ένα F-5.


Λίγο πριν το main event o Sami Zayn επιβλήθηκε του Stardust με το Helluva kick ικανοποιώντας έτσι τους fans του Toronto.


Στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε το Roadblock ο Triple H τέθηκε αντιμέτωπος με τον Dean Ambrose για το WWE World Heavywheight Championship. Ο "Lunatic Fringe" άγγιξε τη νίκη όταν μετά από Dirty Deeds σημείωσε pinfall στον Triple H, όμως ο διαιτητής άλλαξε την απόφαση του, καθώς το πόδι του Ambrose ήταν κάτω από το σχοινί. Στο τέλος, ο Triple H βρήκε την ευκαιρία που χρειαζόταν για να εκτελέσει το pedigree και να διατηρήσει τον τίτλο του.


Αποτελέσματα Roadblock:
  • Οι New Day διατήρησαν τους τίτλους τους απέναντι στους Sheamus και King Barrett
  • Ο Chris Jericho επικράτησε του Jack Swagger
  • Οι Dash και Dawson νίκησαν τους Enzo και Cass και παρέμειναν πρωταθλητές
  • H Charlotte νίκησε την Natalya σε αγώνα για το Divas Championship
  • Ο Brock Lesnar επιβλήθηκε των Bray Wyatt και Luke Harper σε Handicap ματς
  • O Sami Zayn νίκησε τον Stardust
  • Ο Triple H επικράτησε του Dean Ambrose σε αγώνα για το WWE World Heavywheight Championship

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roadblock: Ξεπέρασε το εμπόδιο του Ambrose ο Triple H Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top