ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Rock στη Wrestlemania 32;


Εδώ και μερικούς μήνες ο Rock έχει ανακοινώσει πως θα είναι παρών στη Wrestlemania 32, υποσχόμενος μάλιστα πως θα προκαλέσει ντόρο. Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ο ρόλος του, αλλά έχει ενδιαφέρον η εικασία ενός πρώην σεναριογράφου του WWE.

O Court Bauer, ο οποίος τώρα εργάζεται για το AAA και το Lucha Underground, ανέφερε πως έχει ακούσει φήμες πως ο Rock θα αναμειχθεί στον αγώνα της New Day με τη League Of Nations. Η New Day υστερεί ενός ατόμου από τη League Of Nations και ο Rock θα ήταν ο ιδανικός για να τη βοηθήσει να ολοκληρώσει το face turn που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο πρώην σεναριογράφος του WWE εξήγησε βέβαια πως μπορεί να κάνει λάθος και ο "People's Champion" να αναμειχθεί σε κάποιο άλλο αγώνα. Θα μπορούσε να αναμειχθεί στο Hell In A Cell του Shane McMahon με τον Undertaker ή να βοηθήσει τον Roman Reigns στο main event κόντρα στον Triple H.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Ποιος θα είναι ο ρόλος του Rock στη Wrestlemania 32; Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top