ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ROH 16/3/2016: Roppongi Vice για τίτλο


Μόλις ένας αγώνας διεξήχθη στο επεισόδιο του Ring Of Honor αυτής της εβδομάδας, αλλά κράτησε όλο το επεισόδιο, με τους Roppongi Vice να κερδίζουν άλλες έξι ομάδες σε Gauntlet Match και να παίρνουν αγώνα για το ROH World Tag Team Championship των War Machine.


Οι Redragon ξεκίνησαν το 7 Team Gauntlet Match με αντιπάλους τους Caprice Coleman και Will Ferrara. Μετά από σχεδόν δέκα λεπτά οι Redragon κέρδισαν και σειρά πήρε το House Of Truth με τον Joey Diesel Daddiego και τον Chris Larusso που δοκιμαζόταν από το House Of Truth, αλλά ο Daddiego και ο Truth Martini τον εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι Redragon. Τέλος στο σερί των Redragon έδωσαν οι Young Bucks που τους κέρδισαν, ενώ το ίδιο έκαναν με τους Bob Evans και και τους Addiction, μόνο που οι τελευταίοι τους επιτέθηκαν μετά την ήττα τους. Οι Roppongi Vice ήταν η τελευταία ομάδα. Αρχικά έδιωξαν τους Addiction, ενώ στη συνέχεια κέρδισαν τους Young Bucks και θα διεκδικήσουν το ROH World Tag Team Championship.

Αποτελέσματα ROH 16/3/2016:

- Οι Roppongi Vice κέρδισαν τους Young Bucks, Addiction, Tim Hughes & Bob Evans, House Of Truth, Caprice Coleman & Will Ferrara & Redragon (πρώτοι διεκδικητές του ROH World Tag Team Championship)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 16/3/2016: Roppongi Vice για τίτλο Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top