ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ROH 2/3/2016: Αέρινη νίκη για τον Matt Sydal

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Matt Sydal στο main event του τηλεοπτικού επεισοδίου του Ring Of Honor αυτής της εβδομάδας αφού κέρδισε τον Adam Cole. Brian Fury και Lio Rush στον τελικό του Top Prospect Tournament.


Ο Silas Young και ο Beer City Bruiser δέχτηκαν επίθεση από τον Dalton Castle πριν τον αγώνα τους με τους Boys. Οι διαιτητές απομάκρυναν τον Castle για να διεξαχθεί ο αγώνας. Πριν την έναρξή του ο Silas Young διακύβευσε την καριέρα του σε περίπτωση που αυτός και ο Bruiser έχαναν. Τελικά όμως τα αγόρια του Castle, αν και στάθηκαν σημαντικό εμπόδιο, ηττήθηκαν. Οι νικητές συνέχισαν την επίθεση μετά τον αγώνα και ούτε ο Dalton Castle, που έφτασε για βοήθεια, κατάφερε πολλά.

Σειρά πήραν οι δύο ημιτελικοί του Top Prospect Tournament. Στον πρώτο ο Brian Fury εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία του για να κερδίσει τον Action Ortiz, ενώ στο δεύτερο ο Lio Rush έκανε την έκπληξη της βραδιάς κερδίζοντας τον θηριώδη Punisher Martinez.

Ο Matt Sydal επιβεβαίωσε την ανοδική του πορεία τον τελευταίο καιρό κερδίζοντας τον πρώην ROH World Champion Adam Cole με την κίνηση που είναι σήμα κατατεθέν του, το Shooting Star Press.

Αποτελέσματα ROH 2/3/2016:

- Οι Silas Young & Beer City Bruiser κέρδισαν τους Boys
- O Brian Fury κέρδισε τον Action Ortiz
- O Lio Rush κέρδισε τον Punisher Martinez
- O Matt Sydal κέρδισε τον Adam Cole

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 2/3/2016: Αέρινη νίκη για τον Matt Sydal Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top