ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

ROH 23/3/2016: Βρίσκουν χημεία Elgin και Tanahashi

Ο Michael Elgin και ο Hiroshi Tanahashi συνεργάστηκαν άψογα για να πάρουν τη νίκη κόντρα τους Young Bucks στο main event του Ring Of Honor της εβδομάδας. Ζεσταίνεται η κόντρα των Addiction με τους Motor City Machine Guns, υπερασπίστηκε το TV Championship ο Tomohiro Ishii.


Αν και θα υπερασπιζόταν το ROH Television Championship κόντρα στον BJ Whitmer, ο Tomohiro Ishii αντιμετώπισε τελικά τον Cedric Alexander αφού η μάνατζέρ του Veda Scott εξαγόρασε τον Whitmer για να τους δώσει τη θέση. Ο Ιάπωνας δεν πτοήθηκε όμως και κέρδισε τον Alexander για να κρατήσει τον τίτλο του.

Οι Addiction εξαπέλυσαν επίθεση στον Chris Sabin επειδή τους εγκατέλειψε και επανένωσε τους Motor City Machine Guns μαζί με τον Alex Shelley. Οι τελευταίοι απάντησαν προκαλώντας τους σε αγώνα εκείνη τη στιγμή, αλλά ο Frankie Kazarian και ο Christopher Daniels εγκατέλειψαν το ρινγκ λέγοντας πως ο αγώνας θα γίνει όποτε θέλουν αυτοί.

Οι Briscoes βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους Reno Scum, που εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικό αγώνα μετά από καιρό, και κέρδισαν με Froggy Ball του Mark.

Στο main event η μεγαλύτερη εμπειρία των Young Bucks σαν ομάδα δε μέτρησε αφού ο Michael Elgin και ο Hiroshi Tanahashi απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αποτελούν εξαιρετικό δίδυμο κερδίζοντάς τους.

Αποτελέσματα ROH 23/3/2016:

- Ο Tomohiro Ishii κέρδισε τον Cedric Alexander (παρέμεινε ROH Television Champion)
- Οι Briscoes κέρδισαν τους Reno Scum
- Οι Michael Elgin και Hiroshi Tanahashi κέρδισαν τους Young Bucks

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 23/3/2016: Βρίσκουν χημεία Elgin και Tanahashi Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top