ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ROH 9/3/2016: Στην τελική ευθεία Castle και Young

Προς το τέλος της πλησιάζει η κόντρα του Dalton Castle με τον Silas Young αφού οι δύο παλαιστές αποφάσισαν να παλέψουν σε Fight Without Honor. Νωρίτερα ο Castle είχε ηττηθεί από τον Christopher Daniels. Ολοκληρώθηκε το θαύμα του Lio Rush.


Ο Lio Rush πέτυχε τη μεγάλη έκπληξη αφού κατάφερε να κατακτήσει το Top Prospect Tournament κερδίζοντας τον Brian Fury. Έτσι κέρδισε συμβόλαιο με το Ring Of Honor και αγώνα για το ROH Television Championship.

O... παχουλός Kongo προκάλεσε τον Moose σε αγώνα και ο πρώην παίκτης του NFL δεν είχε πρόβλημα να τον κερδίσει, αν και συνάντησε αντίσταση.

Ο αγώνας του Cedric Alexander με τον Adam Page δεν ξεκίνησε ποτέ αφού ο BJ Whitmer επιτέθηκε στον Page, έχοντας και τη βοήθεια του Alexander. O Jonathan Gresham ήρθε για να σώσει τον Page.

Στο main event ο Christopher Daniels κέρδισε τον Dalton Castle αφού εκμεταλλεύτηκε ένα μικρό χάος με τα Boys και τον Frankie Kazarian. O Silas Young, που ήταν στην περιγραφή, φώναξε στον Castle ότι χάνει συνεχώς και ότι είναι κατώτερός του και ο Castle τον προκάλεσε να λύσουν τις διαφορές τους μια και καλή σε Fight Without Honor.

Αποτελέσματα ROH 9/3/2016:

- Ο Lio Rush κέρδισε τον Brian Fury (νικητής του Top Prospect Tournament)
- O Moose κέρδισε τον Kongo
- O Christopher Daniels κέρδισε τον Dalton Castle

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: ROH 9/3/2016: Στην τελική ευθεία Castle και Young Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top