ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Roman Reigns: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Rock»


Συνέντευξη στον Orlando Sentinel έδωσε ο Roman Reigns, ο άνθρωπος που θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο main event της Wrestlemania και μίλησε για διάφορα θέματα όπως τον τραυματισμό του στη μύτη και τον Rock.


Για το αν θα αντιμετωπίσει ποτέ τον Rock:

"Δεν ξέρω. Αυτό φαντάζομαι θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί στο Dallas. Θα πρέπει να έχετε το νου σας. Μιλάμε για τον Rock. Είναι ο μεγαλύτερος star και τεράστιο όνομα στο Hollywood. Γιατί να μη θέλω να ανταλλάξω μερικές μπουνιές μαζί του;"

Για τον τραυματισμό του στη μύτη:

"Η μύτη μου είναι καλύτερα. Τώρα αναπνέω σωστά. Είχα και ένα πρόβλημα στο διάφραγμα, επομένως  το ρυθμίσαμε και αυτό. Είχα ένα πρόβλημα καθώς το ένα μου ρουθούνι ήταν πιο μικρό από το άλλο".

Για το timing του χειρουργείο του:

"Ναι, το timing δεν ήταν σίγουρα το καλύτερο δυνατό. Ωστόσο ήταν απαραίτητο να γίνει. Σίγουρα πριν την Wrestlemania δεν ήταν και το καλύτερο χρονικό σημείο για να γίνει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούμε να ξεκουραστούμε, δεν έχουμε διακοπές. Όμως είχαμε χτίσει ένα καλό storyline που μου έδωσε τη δυνατότητα να μείνω για λίγο εκτός δράσης".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Roman Reigns: «Θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Rock» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top