ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Αυτό δεν είναι... RTWM...

Ο Νότης Καμπέρης γράφει στο ringsofpain.gr για το φετινό «Road to WrestleMania», που αντί πάνω του να σημειώνονται σεισμικές δονήσεις από τις ανατροπές και τις ανακοινώσεις, κινούνται μυρμήγκια ανενόχλητα δεξιά και αριστερά.

Σκέτη ομίχλη. Πότε γίνεται η WrestleMania ρε παιδιά; Σε μια εβδομάδα! Σοβαρά; Δεν το θυμόμουν. Και τι αγώνες έχει; Πέρα από τα τρία main events, μπήκα στο WWE.com να δω. Άντε ρε... Dudleyz vs Usos, New Day vs League of Nations, AJ Styles vs Jericho και τα απομεινάρια στο Battle Royal του Andre the Giant.

Φτάνει... βαρέθηκα ήδη να γράφω. Δεν ξέρω αν η WrestleMania 32 θα είναι η καλύτερη όλων των εποχών (γιατί οι 30 και 31 κατατάσσονται ψηλά), αλλά αυτό δεν είναι «RTWM» εδώ και δύο μήνες τώρα.

Το μοναδικό που έχει ενδιαφέρον είναι το Undertaker vs Shane McMahon. Γιατί ένας αγώνας μεταξύ τους εκ φύσεως είναι περίεργος. Περίεργο build up, περίεργα stipulations... Ότι καλύτερο θα δούμε τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όσον αφορά το HHH vs Reigns... σε μια εβδομάδα έχει Polemination Match για τη ζώνη του ZMAK στο Fighting Mall. Εκεί θα δούμε ανταγωνισμό...

RTWM 32: 1.5/10

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Αυτό δεν είναι... RTWM... Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top