ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Sasha Banks: «Στην Wrestlemania θέλω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη»


Συνέντευξη παραχώρησε η Sasha Banks στα πλαίσια προώθησης της Wrestlemania 32 και μίλησε για διάφορα θέματα, όπως την καριέρα της στο NXT, τις Four Horsewomen και το ντεμπούτο της στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling.


Για το πως νιώθει πηγαίνοντας να αγωνιστεί στην Wrestlemania:

"Είναι πραγματικά τρελό γιατί μόλις πριν 2 χρόνια συμμετείχα στην είσοδο του Triple H στην Wrestlemania 30 και φοβόμουν μη τα κάνω θάλασσα. Όταν όμως είδα το πλήθος του κόσμου, κατάλαβα ότι ήθελα μία μέρα να κάνω και γω τη δική μου είσοδο σε μία Wrestlemania. Αυτό είναι το όνειρο μου από τότε που ήμουν 10 χρονών και θέλω απλά να δείξω σε όλο τον κόσμο ότι είμαι η καλύτερη Diva που υπάρχει".

Για τους αγώνες της στο παρελθόν με τις Becky, Bayley και Charlotte:

"Αυτοί οι άγωνες είχαν τεράστια σημασία γιατί θέλαμε να κερδίσουμε τον σεβασμό. Σύντομα ο κόσμος κατάλαβε πόσο μας αρέσει να είμαστε στο ρινγκ και εκτίμησε αυτό που κάναμε. Τώρα ο κόσμος κάθεται και παρακολουθεί γυναίκες να παλεύουν και αυτό πραγματικά με συγκινεί. Συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία από τότε που κέρδισα το NXT Women's Championship και όταν με κέρδισε λίγο αργότερα η Bayley. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και έχουμε μεγάλο πάθος γι'αυτό και έχει σημασία να αντιμετωπίζεις αυτή τη δουλειά σαν τη δουλειά των ονείρων σου. Έτσι νιώθω ευλογημένη".

Item Reviewed: Sasha Banks: «Στην Wrestlemania θέλω να αποδείξω ότι είμαι η καλύτερη» Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top