ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

Ενοχλημένο το ρόστερ από τη θέση του Shane στη φετινή Wrestlemania;


Η επιστροφή του Shane McMahon στο WWE και η συμμετοχή του στο Hell in a Cell ματς στην Wrestlemania κόντρα στον Undertaker έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του WWE Universe τις τελευταίες βδομάδες στον δρόμο του σπουδαίου event.


Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που ενοχλήθηκαν από την επιστροφή του Shane και κυρίως από την τοποθέτηση του σε τόσο ψηλό σημείο στο match card της φετινής Wrestlemania. Για το θέμα μίλησε ο WWE Hall of Famer Jim Ross, ο οποίος αναφέρθηκε στην πιθανή αντίδραση κάποιων Superstars σχετικά με τη θέση που θα έχει φέτος ο γιος του Vince McMahon στο μεγάλο event.

Εδώ τα όσα δήλωσε:

"Δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που κάποιος μένει στην άκρη. Ανακάλυψα πάντως αυτό: Οι παλαιστές οι οποίοι παραπονιούνται συχνά και εκφράζονται ανοιχτά όταν χάνουν τη θέση τους σε ένα event από κάποιον που δεν αγωνίζεται τακτικά, σημαίνει ότι μάλλον δεν προσπάθησαν αρκετά σκληρά ή αρκετά έξυπνα για να κρατήσουν τη θέση τους".

Συνέχισε λέγοντας τα εξής:

"Τουλάχιστον αυτοί που βρίσκονται στο ρόστερ, θα εξακολουθήσουν να πληρώνονται κάθε βδομάδα, επομένως θα πληρώνονται είτε συμμετέχουν στην Wrestlemania, είτε όχι. Είναι αυτό το ιδανικό σενάριο. Σίγουρα όχι. Ωστόσο, λύση στο πρόβλημα σου δίνεις όταν καθιστάς τον εαυτό σου αναντικατάστατο και υπερπολύτιμο για το επόμενο μεγάλο event".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ενοχλημένο το ρόστερ από τη θέση του Shane στη φετινή Wrestlemania; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top