ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Steve Austin: «Ο Ambrose έχει ελπίδες νίκης απέναντι στον Lesnar»


Ο θρυλικός "Stone Cold" Steve Austin μίλησε για τις δύο από τρις τρεις μεγάλες αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στην Wrestlemania 32, αυτήν ανάμεσα σε Brock Lesnar και Dean Ambrose, αλλά και το WWE World Heavywheight Championship ματς ανάμεσα σε Triple H και Roman Reigns.


Για το No Holds Barred ματς, ο Austin τόνισε ότι ο τύπος του αγώνα δίνει πράγματι πιθανότητες νίκης στον Dean Ambrose. Από την άλλη, ο όρος αυτός δίνει την ευκαιρία στον Lesnar να μας δείξει τις δυνατότητες του σε ένα διαφορετικού είδους ματς.

"Παρά το γεγονός ότι ο Dean Ambrose δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Brock στο κομμάτι του μεγέθους και της δύναμης, όλα τα αντικείμενα τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει δίνουν στον αγώνα ένα ενδιαφέρον στοιχείο. Παράλληλα, ο αγώνας αυτός δίνει τη δυνατότητα στον Lesnar, έναν άνθρωπο που του αρέσει να κάνει πάρα πολλά suplex σε ένα ματς, να δείξει τι μπορεί να κάνει σε έναν διαφορετικό αγώνα".

Για το WWE World Heavywheight Championship ματς είπε τα εξής:

"Ο αγώνας για τον τίτλο είναι πάντα ο πιο σημαντικός. Ξέρω ότι και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί για την εταιρία, ειδικά για το μέλλον της. Σχετικά με τον Shane, δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει εδώ. Αν πράγματι μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ίσως υπάρχει κάποιο project στο μυαλό τους ή κάποιος διαχωρισμός ανάμεσα σε RAW και Smackdown. Πιστεύω ότι το WWE World Heavywheight Championship ματς πρέπει να είναι στο main event, Triple H εναντίον Roman Reigns".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Ο Ambrose έχει ελπίδες νίκης απέναντι στον Lesnar» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top