ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Steve Austin: «Παρωδία το booking της Wyatt Family»


Την άποψη του για μία ακόμη φορά για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο WWE εξέφρασε ο "Stone Cold" Steve Austin.


Αυτή τη φορά μίλησε για το booking του Bray Wyatt και της Wyatt Family γενικότερα. Εδώ τα όσα είχε να πει για το θέμα στο τελευταίο "Stone Cold Podcast":

"Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, η Wyatt Family δεν σημαίνει για το WWE αυτό που θα 'πρεπε να σημαίνει. Και αυτό είναι μεγάλο πλήγμα ειδικά για τον αρχηγό της, Bray Wyatt. Αυτό είναι πραγματική παρωδία γιατί υπάρχει πολύ ταλέντο μέσα στην ομάδα αυτή".

Αυτό που πρέπει πάντως να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η θέση της Wyatt Family στο match card της Wrestlemania, καθώς όπως είναι γνωστό τα αρχικά πλάνα της εταιρίας ήθελαν τον Bray Wyatt κόντρα στον Brock Lesnar, κάτι το οποίο προφανώς και δεν θα συμβεί, αφού ο "Beast Incarnate" θα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose.


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Παρωδία το booking της Wyatt Family» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top