ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Steve Austin: «Θα πετύχουν οι Enzo και Cass»


Η περίοδος αναμονής για το ντεμπούτο των Enzo και Cass φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της. Άλλωστε η tag team του NXT εμφανίστηκε και στο Roadblock και το πιθανότερο είναι να εμφανιστούν οι δυο τους αμέσως μετά την Wrestlemania 32 στο βασικό ρόστερ του WWE.


Για τους δύο αυτούς Superstars μίλησε ο "Stone Cold" Steve Austin, ο οποίος μίλησε στο τελευταίο Podcast για το Roadblock και εστίασε στους Enzo και Cass. Εδώ οι δηλώσεις του:

"Ο Enzo έχει πάρα πολλή ενέργεια και είναι χαρισματικός. Ο Big Cass έχει φοβερό σωματότυπο και έχει και την εμφάνιση και την αθλητική ικανότητα. Βλέπω πολύ λαμπρό μέλλον και για τους δύο μαζί, αλλά και ξεχωριστά και πιστεύω ειδικά για τον Big Cass ότι δεν υπάρχει ταβάνι για το που μπορεί να φτάσει".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Steve Austin: «Θα πετύχουν οι Enzo και Cass» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top