ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

Ο Steve Austin συμβουλεύει τον John Cena σχετικά με τον τραυματισμό του


Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διαδικτυακής εκπομπής του, ο ''Stone Cold'' Steve Austin έδωσε μερικές συμβουλές στον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, John Cena, ο οποίος βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στα ρινγκ. 


'' Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θέλει να συνεχίσει να παλεύει ο John. Εγώ δεν θα πάσχιζα τόσο πολύ για να επιστρέψω νωρίτερα στη δράση. Ο τύπος αυτός όμως είναι πραγματικά απίστευτος. Η ικανότητα του να αναρρώνει ευκολότερα από τους υπόλοιπους και να επιστρέφει σχεδόν πάντοτε νωρίτερα από το προβλεπόμενο, διαψεύδοντας τους γιατρούς, είναι κάτι το εξωπραγματικό. Ωστόσο, θα τον συμβούλευα να μην πιέσει πολύ τον εαυτό του διότι πρόκειται για τραυματισμό στον ώμο. Και όπως ξέρουμε όλοι όσοι είμαστε του χώρου, οι ώμοι είναι αρκετά ''ύπουλοι''. Κατά τη γνώμη μου, θα πρέπει να κάνει λίγη υπομονή. '' δήλωσε χαρακτηριστικά ο 50χρονος Hall of Famer, αναφερόμενος στον τραυματισμό που υπέστη πρόσφατα ο ''Champ''. 

Item Reviewed: Ο Steve Austin συμβουλεύει τον John Cena σχετικά με τον τραυματισμό του Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top