ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Sting: «Θα ήθελα αγώνα με τον Undertaker στην Wrestlemania»


Συνέντευξη έδωσε ο Sting στην επίσημη ιστοσελίδα του WWE και ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα για την τελική διάγνωση του τραυματισμού του και για το αν θα ήθελε να συμμετάσχει σε μία ακόμη Wrestlemania.


Για το αν ισχύει η διάγνωση περί σπονδυλικής στένωσης:

"Δεν λέω ότι η διάγνωση δεν είναι ακριβής. Συμφωνώ ότι πιθανότατα πρόκειται για σπονδυλική στένωση. Πολλοί γιατροί με έχουν ενημερώσει ότι πολλοί αθλητές έχουν παρόμοιο πρόβλημα. Άλλοι γιατροί μου λένε ότι δεν έχω κάτι σοβαρό, γενικότερα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Πάντως αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη, δεν θα προχωρήσω σε χειρουργείο".

Για το αν θα αγωνιζόταν στη φετινή Wrestlemania αν δεν είχε τραυματιστεί:

"Η απάντηση είναι εύκολη. Ναι. Φυσικά αν μπορούσα θα το έκανα. Θα ήθελα να είχα έναν αγώνα στη Wrestlemania με τον Undertaker".


Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Sting: «Θα ήθελα αγώνα με τον Undertaker στην Wrestlemania» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top