ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

Ο Titus O' Neil μιλάει για την τιμωρία του


Για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τους ιθύνοντες του WWE για αντιεπαγγελματική και ανάρμοστη συμπεριφορά, έκανε λόγο ο Titus O' Neil, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε αμερικανικό μέσο. 


Ο βετεράνος WWE Superstar τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θεωρεί υπερβολική τη διάρκεια της τιμωρίας που του επέβαλλαν οι ιθύνοντες του κορυφαίου promotion, καθώς ποτέ δεν έχει δημιουργήσει προβλήματα και η συμπεριφορά του ήταν ανέκαθεν άψογη και άκρως επαγγελματική.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τις δηλώσεις του O' Neil:

'' Το περιστατικό δεν δημοσιοποιήθηκε από το WWE, αλλά από το Fox Sports. Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με το wrestlling, έφεραν στο φως της δημοσιότητας το γεγονός και οι οπαδοί αντέδρασαν. Αν ήμουν ένα προβληματικό άτομο, αν είχα προκαλέσει στο παρελθόν με τη συμπεριφορά μου, αν δημιουργούσα προβλήματα και ήμουν ''καρκίνος'' στα αποδυτήρια, θα καταλάβαινα τη διάρκεια της τιμωρίας μου. Αλλά ποτέ δεν προκάλεσα και η συμπεριφορά μου ήταν ανέκαθεν άψογη. Παρ' όλα αυτά, όλα ξεκίνησαν εξαιτίας των πράξεων μου. Μπορεί να ήθελα απλά να κάνω πλάκα, αλλά όπως είδατε, θεωρήθηκαν ανάρμοστες οι πράξεις μου. Το ξεχνάω και προχωράω παρακάτω. ''

Item Reviewed: Ο Titus O' Neil μιλάει για την τιμωρία του Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top