ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Παρελθόν από το TNA η Angelina Love


Η Angelina Love ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με το TNA μέσω του Twitter, λέγοντας πως θα επιστρέψει στα ρινγκ τον Ιούνιο.

Η πρώην πλέον knockout ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter αναφερόμενη στον εαυτό της σαν free agent και ότι θα επιστρέψει στα ρινγκ τον Ιούνιο. Όταν τη ρώτησε κάποιος αν αυτό σημαίνει ότι τέλειωσε με το TNA, απάντησε ότι το συμβόλαιό της έληξε ενώ ήταν έγκυος.

Η Love κατέχει το ρεκόρ περισσότερων reign σαν TNA Knockouts Champion με 6. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διακόπτει τη συνεργασία της με το TNA, αφού το ίδιο έγινε το 2009 και το 2012.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Παρελθόν από το TNA η Angelina Love Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top