ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Triple H: Λήγει το συμβόλαιο του πριν την Wrestlemania


Ο Triple H θα υπερασπιστεί το WWE World Heavywheight Championship κόντρα στον Dean Ambrose στο WWE Roadblock και αν κερδίσει θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Roman Reigns στην Wrestlemania 32.


Όμως σύμφωνα με νέες πληροφορίες που ήρθαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας, το συμβόλαιο του Triple H ως παλαιστής λήγει λίγες μέρες πριν το μεγάλο event, χωρίς αυτό βέβαια να επηρεάζει τη θέση του ως COO της εταιρίας.

Βέβαια, προφανώς και δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί ο Triple H στην Wrestlemania, ούτε πρόκειται να αποχωρήσει από το WWE, ωστόσο η λήξη του συμβολαίου του σημαίνει πιθανότατα ότι ο αγώνας του με τον Roman Reigns είναι ο τελευταίος της καριέρας του. 

Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση σχετικά με το αν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την εταιρία ως performer, ωστόσο φαίνεται ότι υπάρχει η σκέψη να αποχωρήσει ο Triple H από το ρινγκ και να έχει τον τελευταίο του αγώνα στην Wrestlemania για τον μεγάλο τίτλο κόντρα στον Reigns, που θεωρείται το μέλλον της εταιρίας.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Triple H: Λήγει το συμβόλαιο του πριν την Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top