ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

tROPhy Φεβρουαρίου 2016


Το tROPhy είναι μια στήλη της ιστοσελίδας μας όπου οι συντάκτες ανακηρύσσουν τον pro-wrestler του μήνα. Αν θέλετε να γράψετε τη γνώμη σας αφήστε τη στα σχόλια.


tROPhy Φεβρουάριος 2016
Αριθμός συντακτών: 5

Νίκος Γκιώνης: "Το βραβείο του Φεβρουαρίου θα το δώσω στον Kenny Omega, ο οποίος είχε τεράστια επιτυχία το μήνα που μας πέρασε, αφού όχι μόνο εδραιώθηκε ως ο νέος ηγέτης του Bullet Club μετά την εκδίωξη του AJ Styles, αλλά κατέκτησε και δύο τίτλους. Στο New Beginning In Niigata κέρδισε τον Tanahashi για να γίνει ο IWGP Intercontinental Champion ενώ στο Honor Rising: Japan 2016 κέρδισε μαζί με τους Young Bucks τους Briscoes και τον Toru Yano για να γίνουν οι νέοι NEVER Openeweight Six Man Tag Team Champions. Επίσης αγωνίστηκε και στο ROH 14th Anniversary μαζί με τους Young Bucks, κερδίζοντας τους Matt Sydal, ACH και Kushida."

Αλέξανδρος Ταβουλάρης: "Το tROPhy του μήνα Φεβρουαρίου το απονέμω σε κάποιον που δεν ''έφαγε'' ούτε ένα bump, σε κάποιον που δεν έλαβε μέρος ούτε σε έναν αγώνα. Ναι, κι όμως. Αυτός ο ''κάποιος'' δεν είναι άλλος από τον Daniel Bryan, ο οποίος μέσα στον μήνα που μας πέρασε αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην σπουδαία, πολυετή και γεμάτη αλησμόνητες στιγμές καριέρα του, με έναν τόσο άδοξο και αναπάντεχο τρόπο, σκορπίζοντας θλίψη και ρίγη συγκίνησης στους απανταχού φίλους του pro wrestling. Το ''βραβείο'' αυτό είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής που οφείλω να αποτίσω σε έναν πραγματικό θρύλο της βιομηχανίας αυτής. Σ' ευχαριστώ για όλα Daniel Bryan ή Bryan Danielson."

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας: "Δύσκολος μήνας ο Φεβρουάριος με αρκετά καλό wrestling σαν θέαμα, αλλά κάκιστο booking με τα πιο προβλέψιμα αποτελέσματα σε PPV που θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να έχει πραγματοποιήσει κάτι το εντυπωσιακό μέχρι στιγμής, απονέμω το tROPhy του μήνα στον AJ Styles καθώς μας έδωσε μία γεύση από τις ικανότητες του στο ρινγκ, αυτές που τον έφεραν στο WWE μετά από τόσα χρόνια περιπέτειας στα μικρότερα promotions. Θέλω να πιστεύω ότι η επικράτηση του επί του Jericho στο Fastlane είναι μόνο η αρχή μίας σπουδαίας καριέρας με πολλούς τίτλους στην εταιρία."

Reaper: "Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα θα δώσω το tROPhy στον "phenomenal one". Ο AJ Styles είχε μία κλασσική αντιπαλότητα με τον Chris Jericho και οι δυο τους έδωσαν και τον καλύτερο αγώνα του Fastlane, ο οποίος ήταν και ο πρώτος 'one on one' του Styles σε WWE pay per view. Όποτε πάλευε στα εβδομαδιαία σόου ο AJ έδινε τον καλύτερό του εαυτό και μας χάρισε ωραίους αγώνες τον Φλεβάρη. Οι εμφανίσεις του στα SmackDown σίγουρα ανέβασαν το επίπεδο του "μπλε" σόου."

Νότης Καμπέρης: "Δύσκολη απόφαση. Πραγματικά! Σε ποιον να το δώσεις; Απογοητεύτηκα από το Fastlane PPV. Αν υπήρχε κάποιος που κράτησε ψηλά την σημαία του WWE (και του wrestling), αυτός ήταν ο AJ Styles. Θα το δώσω σε εκείνον τον βραβείο. Αν και βέβαια, μέχρι και τον Styles... απ'την μύτη μας τον βγάλανε. Σενάρια είναι αυτά; Πάρτε μαθήματα από το ZMAK."

Προηγούμενα tROPhies

Νίκος Γκιώνης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
Kenny Omega (Φεβρουάριος 2016)

Νότης Καμπέρης

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)

Αλέξανδρος Ταβουλάρης

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
Daniel Bryan (Φεβρουάριος 2016)

Reaper

AJ Styles (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Dean Ambrose (Ιανουάριος 2016)
AJ Styles (Φεβρουάριος 2016)

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: tROPhy Φεβρουαρίου 2016 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top