ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Μάχη γιγάντων στο UFC 198

Fabricio Werdum και Stipe Miocic θα βρεθούν αντιμέτωποι στο main event του UFC 198 για τη Heavyweight ζώνη του UFC, της οποίας κάτοχος είναι ο Βραζιλιάνος.

Το κορυφαίο MMA Promotion ανακοίνωσε πως η πρώτη υπεράσπιση του τίτλου του Fabricio Werdum θα γίνει στις 14 Μαΐου εναντίον του Stipe Miocic. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην πατρίδα του Werdum, τη Βραζιλία, ενώ το στάδιο που θα τους φιλοξενήσει είναι χωρητικότητας 40.000 θέσεων.

O Werdum κέρδισε τον Cain Velasquez τον περασμένο Ιούνιο για να γίνει ο αδιαμφισβήτητος πρωταθλητής της κατηγορίας Heavyweight του UFC. Έκτοτε δεν έχει βρεθεί ξανά στο οκτάγωνο. Η ρεβάνς είχε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο αλλά και οι δύο μαχητές αποσύρθηκαν λόγω τραυματισμού.

Ο διεκδικητής Miocic (14-2) βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα μετρώντας 6 νίκες στους τελευταίους 7 αγώνες του, με την τελευταία να έρχεται κόντρα στον Andrei Arlovski στο UFC 195 τον Ιανουάριο.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Μάχη γιγάντων στο UFC 198 Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top