ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Εκ νέου στη φυλακή πρώην μαχητής του UFC


Πίσω από τα σίδερα της φυλακής βρίσκεται για άλλη μια φορά στη ζωή του ο Jason "Mayhem" Miller λόγω βανδαλισμού, με την εγγύηση να είναι στα ύψη.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πρώην μαχητή του UFC την περασμένη Τρίτη λόγω βανδαλισμού σε μαγαζί με τατουάζ τον περασμένο Ιανουάριο με την εγγύηση να ορίζεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια. Ο λόγος που είναι τόσο ψηλή η εγγύηση είναι επειδή η πράξη αυτή έγινε ενώ βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή για προηγούμενη παρανομία.

Ο "Mayhem" αποσύρθηκε από τις MMA το 2012 μετά από δύο ήττες στο UFC. Ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην ενεργό δράση το Μάιο στην Ιταλία, αλλά πλέον ο αγώνας του βρίσκεται στον αέρα.

Νίκος Γκιώνης

Ένας εκ των ιδρυτών του Rings Of Pain, είναι ο μικρότερος σε ηλικία από την ομάδα του site αλλά δεν τον πιστεύει κανείς. Περιμένει τηλεφώνημα για να γίνει σχολιαστής του TNA. Θέλει να δει από κοντά αγώνα του Jon Jones αλλά μάλλον δεν θα μπορέσει επειδή θα του έχουν φύγει όλα τα λεφτά σε συναυλίες, ενώ σκοπεύει να πάρει διαρκείας στους Lakers όταν φτιάξουν ξανά ομάδα, αν ζει μέχρι τότε. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook και Instagram

Item Reviewed: Εκ νέου στη φυλακή πρώην μαχητής του UFC Description: Rating: 5 Reviewed By: Νίκος Γκιώνης
Scroll to Top