ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Vince McMahon: «Χαίρομαι που γύρισε ο Shane»


Μπορεί η αναμέτρηση για την Wrestlemania 32 να είναι ανάμεσα σε Shane McMahon και Undertaker, όμως ουσιαστικά μιλάμε για κόντρα ανάμεσα σε Vince και Shane McMahon.


Είναι ίσως η πρώτη φορά στην Wrestlemania όπου ο Undertaker αποτελεί ουσιαστικά το τρίτο στοιχείο σε αγώνα του στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling, αφού έχει περάσει σχεδόν στο περιθώριο εξαιτίας της αντιπαράθεσης των McMahons.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την Wrestlemania 33, ο Vince McMahon ρωτήθηκε για την επιστροφή του γιου του στο WWE. Εδώ τα όσα είχε να πει:

"Είναι τέλειο. Ήλπιζα ότι μία μέρα θα ήμασταν και πάλι μαζί. Ωστόσο, μερικές φορές η συνεργασία ανάμεσα σε πατέρα και γιο σε εργασιακό χώρο δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρά την αμοιβαία αγάπη, υπάρχει αντιπαράθεση στο πως βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Όπως και να 'χει, είναι τέλειο που επέστρεψε ο Shane".

Ολοκλήρωσε λέγοντας:

"Σαν performer μου αρέσει πολύ να συνεργάζομαι μαζί του. Και όταν είμαστε οι δυο μας μαζί με την Stephanie ή/και τον Triple H είναι ακόμη καλύτερα. Διασκεδάζουμε ο ένας τον άλλο, όπως και το κοινό. Αν διασκεδάζεις τον εαυτό σου, τότε σίγουρα ικανοποιείς και το κοινό".

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Vince McMahon: «Χαίρομαι που γύρισε ο Shane» Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top