ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Πρόβλημα ανάμεσα σε Vince McMahon και Triple H;


Μεγάλη παραφιλολογία έχει αναπτυχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη σχέση ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του WWE, Vince McMahon και τον γαμπρό του, Triple H.


Σύμφωνα με το Wrestling Observer, έχει δημιουργηθεί "θέμα" ανάμεσα στους δύο ισχυρούς άνδρες, ιδιαίτερα μετά την επιστροφή του Shane McMahon στην εταιρία. 

Στο τελευταίο Monday Night RAW τα σχέδια άλλαξαν λίγο πριν το ξεκίνημα του show και το εισαγωγικό segment του προγράμματος με πρωταγωνιστές τους Vince και Shane McMahon προστέθηκε τελευταία στιγμή. Κανονικά είχε προγραμματιστεί να μιλήσει ο Shane για την Stephanie και τον Triple H, κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λέγεται ότι ο Shane μπερδεύτηκε στο promo του στο τελευταίο RAW, αλλά και στο επεισόδιο στο οποίο πραγματοποίησε την επιστροφή του, με τον Vince McMahon να προσπαθεί να τον καλύψει και στις δύο περιπτώσεις, ώστε να μην το αντιληφθεί το κοινό.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Πρόβλημα ανάμεσα σε Vince McMahon και Triple H; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top