ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Έξω φρενών πάλι ο Vince McMahon


Το πρόσφατο περιστατικό με τον Titus O'Neil απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο Vince McMahon δεν είναι και ο πλέον ψύχραιμος άνθρωπος που μπορεί να συναντήσει κανείς.


Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, ο ιδιοκτήτης του WWE εκνευρίστηκε ξανά για κάτι ακόμη πιο ασήμαντο. Κατά τη διάρκεια αγώνα της Brie Bella και της Summer Rae σε επεισόδιο του RAW μέσα στον μήνα η Lana επιτέθηκε στην Bella. 

Ο λόγος για τον οποίο ο Vince McMahon έγινε έξω φρενών ήταν η μη αναφορά του Michael Cole στο finisher που χρησιμοποίησε η Lana πάνω στην Brie Bella. Η Lana εκτέλεσε το X-Factor, το finisher δηλαδή της ίδιας της Brie Bella, κάτι το οποίο δεν αναφέρθηκε ποτέ από την ομάδα των σχολιαστών και αυτό εξόργισε τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της εταιρίας.

Ο Vince άρχισε να ουρλιάζει στους παραγωγούς του show, ώστε να ενημερώσουν εκείνοι τον Michael Cole για το τι πρέπει να πει, ενώ θύμωσε επειδή κανένας τους δεν το παρατήρησε. Ανάμεσα σε όσους παρακολουθούσαν το show και δεν προχώρησαν σε αυτή την παρατήρηση ήταν και ο Triple H.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Έξω φρενών πάλι ο Vince McMahon Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top