ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Wrestlemania 32: Υπάρχει περίπτωση να δούμε Sting εναντίον του Bray Wyatt;


Νέα φήμη προέκυψε πρόσφατα μέσω του DailyWrestlingNews.com, που θέλει τον Sting να αγωνίζεται στην Wrestlemania 32 στο Dallas.


Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας κάνουν λόγο για πιθανή αναμέτρηση ανάμεσα στον βετεράνο παλαιστή και τον αρχηγό της Wyatt Family, Bray Wyatt. Οι ιθύνοντες του WWE, αλλά και ο ίδιος ο Sting, θέλουν ένα "ματς συνταξιοδότησης" του θρυλικού παλαιστή και αγώνας του κόντρα στον Bray Wyatt στην Wrestlemania μοιάζει ιδανική επιλογή. 

Ωστόσο, τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα και αν πράγματι υπάρχουν πιθανότητες για τη συγκεκριμένη μάχη στο μεγαλύτερο event στο χώρο του pro wrestling, αυτό θα φανεί στο αποψινό Roadblock. Αν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Brock Lesnar και Bray Wyatt υπάρξει επανεμφάνιση του Sting, τότε αυτό αυτόματα θα οδηγήσει σε αγώνα του με τον αρχηγό της "οικογένειας".

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο Bray Wyatt δεν έχει αντίπαλο για το τεράστιο event, οπότε το παραπάνω σενάριο ίσως δεν είναι απλώς μία ακόμη φήμη. 

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Wrestlemania 32: Υπάρχει περίπτωση να δούμε Sting εναντίον του Bray Wyatt; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top