ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2016

Wrestlemania 32: Θα υπερασπιστεί το US Championship ο Kalisto


Στο τελευταίο επεισόδιο του Wrestling Observer Radio γνωστοποιήθηκε ότι ο Kalisto δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Wrestlemania 32 εναντίον του Alberto Del Rio.


Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι οι δύο Μεξικανοί παλαιστές θα συγκρούονταν ξανά με διακύβευμα το US Championship, όμως όλα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στο μεγαλύτερο event της χρονιάς.

Ωστόσο, το Wrestling Observer ανέφερε ότι ο Kalisto θα βρεθεί στην Wrestlemania στο Dallas σε singles ματς και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακόμη τον αντίπαλο του. Το μόνο γνωστό μέχρι στιγμής είναι ότι οι Kalisto, Del Rio και Ryback θα αγωνιστούν σε triple threat ματς σε επερχόμενο WWE Live Event, αλλά δεν υπάρχει ακόμη επίσημη πληροφόρηση για το αν ο Ryback θα αντιμετωπίσει τον Kalisto στην Mania.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Wrestlemania 32: Θα υπερασπιστεί το US Championship ο Kalisto Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top