ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Η τελευταία WrestleMania για τον Kane;


Συνέντευξη για λογαριασμό αμερικανικού μέσου παραχώρησε πρόσφατα ο Kane, στη διάρκεια της οποίας έκανε λόγο για την καριέρα του, για το μέλλον του στο WWE και τη βιομηχανία του pro wrestling, αλλά και για τη WrestleMania 32 που βρίσκεται προ των πυλών. 


Ερωτηθείς αν η επερχόμενη WrestleMania θα είναι η τελευταία γι' αυτόν, ο βετεράνος Superstar τόνισε ότι παρά το προχωρημένο της ηλικίας του και παρά το γεγονός ότι παλεύει για λογαριασμό του WWE από το 1997, εξακολουθεί να περνάει καλά στο promotion του Connecticut και να βρίσκεται σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

'' Ποιος ξέρει; Εξακολουθώ να περνάω καλά στο WWE. Ακόμα μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και να δώσω ένα αξιοπρεπές show. Συνεπώς, όσο μου το επιτρέπει το σώμα μου και περνάω όμορφα, θα συνεχίσω να το κάνω. ''
δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, εικάζεται ότι ο ''Big Red Machine'' πρόκειται να λάβει μέρος στο Andre The Giant Memorial Battle, αν και μέχρι στιγμής απουσιάζει εντελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα του κορυφαίου promotion. 

Item Reviewed: Η τελευταία WrestleMania για τον Kane; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top