ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Τα σχέδια του WWE για τον Bray Wyatt μετά την Wrestlemania


Πρόσφατα γνωστοποιήθηκε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στη μέση ο αρχηγός της Wyatt Family, Bray Wyatt. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ρόλος του στην Wrestlemania θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος.


Παρά το γεγονός αυτό και παρόλο που το booking του κρίνεται σχετικά αδύναμο από μεγάλη μερίδα του WWE Universe, αλλά και από τον Steve Austin, ο οποίος είχε μιλήσει εκτενώς για το θέμα, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του WWE σκέφτονται να δώσουν μέσα στο 2016 μεγάλο push στον "Eater of Worlds".

Υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε παρέμβαση της Wyatt Family κατά τη διάρκεια του αγώνα του Brock Lesnar εναντίον του Dean Ambrose στο Dallas, έτσι ώστε να ξεκινήσει το πολυαναμενόμενο feud ανάμεσα στον Bray και τον "Beast Incarnate". Άλλωστε, όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι της εταιρίας στοχεύουν σε αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο Superstars στο Summerslam 2016.

Παράλληλα, ο στόχος των σεναριογράφων είναι να βρεθεί σύντομα ο Bray Wyatt στο κυνήγι του WWE World Heavywheight Championship, κάτι το οποίο θέλει να δει το WWE Universe από τότε που έκανε την εμφάνιση του ο αινιγματικός leader της Wyatt Family.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τα σχέδια του WWE για τον Bray Wyatt μετά την Wrestlemania Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top