ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

Ποια τα σχέδια του WWE για τους Owens-Zayn;


Στο πρόσφατο Monday Night RAW είδαμε τον Sami Zayn να επιστρέφει στο WWE και να εστιάζει την προσοχή του στον Kevin Owens, με τον οποίο έχει συγκρουστεί πολλές φορές στο παρελθόν.


Η επιστροφή του Sami Zayn στο κυρίως ρόστερ του promotion ήταν κάτι που περίμενε το WWE Universe και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επιθυμούσαν να δουν αναμέτρηση του εναντίον του Kevin Owens για το Intercontinental Championship στην Wrestlemania, στις 3 Απριλίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Wrestling Observer, οι ιθύνοντες του WWE σχεδιάζουν ένα multi-man ladder ματς για το I.C Championship, στο οποίο βέβαια θα συμμετέχει και ο Sami Zayn.

Μάλιστα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει από το Dallas εκείνος με τον τίτλο που κατέχει αυτή τη στιγμή ο Owens, ώστε με αυτόν τον τρόπο να συνεχιστεί η κόντρα ανάμεσα στους δύο Superstars. Δεν είναι καθόλου απίθανο να κοντραριστούν οι δυο τους μέχρι και το Summerslam, αφού οι υπεύθυνοι της εταιρίας πιστεύουν πολύ και στους δύο παλαιστές.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Ποια τα σχέδια του WWE για τους Owens-Zayn; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top