ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

WWE Roadblock: Υπάρχει περίπτωση να πάρει τον τίτλο ο Ambrose;


Το πρόβλημα του Roman Reigns στη μύτη έχει αρχίσει και προβληματίζει τους ανθρώπους της εταιρίας, οι οποίοι αρχίζουν και εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Roman δεν καταφέρει να αναρρώσει μέχρι την Wrestlemania.


Βέβαια, το πιο πιθανό σενάριο είναι να προλάβει ο Reigns να αγωνιστεί στην Wrestlemania στις 3 Απριλίου και να στεφθεί νέος WWE World Heavywheight Champion. Ωστόσο, αν τελικά κάτι τέτοιο δεν επαληθευθεί μέσα στις επόμενες μέρες, δεν είναι απίθανο να δούμε τον Dean Ambrose να κερδίζει τον τίτλο κόντρα στον Triple H στο Roadblock.

Αξίζει βέβαια να υπενθυμίσουμε ότι ο Ambrose πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Brock Lesnar στο μεγάλο event στο Dallas και αυτό είναι ένα στοιχείο που προκαλεί μεγαλύτερη σύγχυση στο όλο ζήτημα. Αν ο Ambrose πάρει τον τίτλο από τον Triple H, τότε πιθανότατα ο προγραμματισμένος του αγώνας εναντίον του "Beast Incarnate" θα διεξαχθεί με διακύβευμα το WWE World Heavywheight Championship. Ένα ακόμη πρόβλημα που θα προκύψει αν συμβεί αυτή η αλλαγή τίτλου στο Roadblock είναι ότι ο Triple H ουσιαστικά μένει εκτός Wrestlemania. 

Πάντως οι σεναριογράφοι ίσως σκέφτονται όλα τα παραπάνω για τον απλούστατο λόγο, επειδή γνωρίζουν ότι ο Roman Reigns θα γιουχαριστεί έντονα αν κατακτήσει τον τίτλο στο Dallas, ενώ ο Ambrose αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δημοφιλής Superstar της εταιρίας.

Item Reviewed: WWE Roadblock: Υπάρχει περίπτωση να πάρει τον τίτλο ο Ambrose; Description: Rating: 5 Reviewed By: theotp31
Scroll to Top