ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Ποιο ήταν το αρχικό πλάνο για το επικείμενο WWE Roadblock;


Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο WWE World Heavyweight πρωταθλητής, Triple H, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του ενάντια στον Dean Ambrose στο WWE Roadblock, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Toronto του Καναδά. 


Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, το αρχικό πλάνο των ανθρώπων του κορυφαίου promotion ήθελε τον Triple H να τίθεται αντιμέτωπος με τον Dean Ambrose αλλά και με τον θηριώδη Brock Lesnar σε ένα triple threat match. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Triple H θα κατάφερνε να πάρει τη νίκη και να υπερασπιστεί επιτυχημένα τον τίτλο του, κάνοντας pin στον ''Lunatic Fringe''.

Όσον αφορά τον Lesnar, δημοσίευμα του Wrestling Observer Newsletter αναφέρει ότι οι ιθύνοντες της εταιρίας σχεδίαζαν να τον θέσουν αντιμέτωπο με τον Luke Harper, αλλά τελικά αντίπαλος του ''Beast incarnate'' θα είναι ο ηγέτης της Wyatt Family, Bray Wyatt. 

Item Reviewed: Ποιο ήταν το αρχικό πλάνο για το επικείμενο WWE Roadblock; Description: Rating: 5 Reviewed By: Αλέξανδρος Ταβουλάρης
Scroll to Top