ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Τι θα δούμε στο WWE Roadblock;


Μόλις λίγες βδομάδες πριν το μεγαλύτερο event της χρονίας, την Wrestlemania 32, το WWE θα πραγματοποιήσει ένα special event για το Network, το οποίο αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί να κρίνει σε σημαντικό βαθμό το τεράστιο επερχόμενο PPV.


Στο ματς με το οποίο θα ξεκινήσει το event, οι NXT Tag Team Champions, Dash και Dawson υπερασπίζονται τον τίτλο τους κόντρα στους Enzo Amore και Colin Cassady. Όπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, ο αγώνας αυτός δεν σχετίζεται μόνο τη βαρύτητα των NXT Tag Team Titles, αλλά και με τη συνέχεια των δύο αυτών ομάδων στο WWE. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι και οι δύο tag teams υπολογίζονται για το βασικό ρόστερ της εταιρίας στο άμεσο μέλλον.

Στη συνέχεια, ο Bray Wyatt της Wyatt Family τίθεται αντιμέτωπος με τον Brock Lesnar, σε ένα ματς που πολλοί περίμεναν να δουν στην Wrestlemania 32. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτός ο αγώνας θα τραβήξει τα βλέμματα στο event και αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το αποτέλεσμα του, καθώς και πιθανή παρέμβαση της Wyatt Family και κυρίως του Braun Strowman, για τον οποίο ετοιμάζει μεγάλο push το WWE.

Τρίτος αγώνας του show αυτός ανάμεσα σε New Day και Sheamus και King Barrett για τους WWE Tag Team τίτλους. Οι πρωταθλητές πέτυχαν στο τελευταίο RAW ίσως τη μεγαλύτερη νίκη στη μέχρι τώρα καριέρα τους, επικρατώντας των AJ Styles και Chris Jericho. Η λογική λέει ότι δεν θα έχουν πρόβλημα κόντρα στα δύο μέλη της League of Nations.

Τέλος, στο main event ο WWE World Heavywheight Champion, Triple H θα αντιμετωπίσει τον απρόβλεπτο Dean Ambrose, ο οποίος έχει μία ακόμη ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλητής, μάλιστα λίγες μόλις βδομάδες πριν την Wrestlemania. Ακλόνητο φαβορί ο Triple H, ωστόσο αν ισχύουν οι φήμες για σοβαρό τραυματισμό του Roman Reigns στη μύτη, όλα είναι πιθανά.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Τι θα δούμε στο WWE Roadblock; Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top