ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016

Μεγάλη ανατροπή! Πρωταθλητής του ZMAK ο Κουρέας!


Στο poll του ZMAK για τον πρώτο πρωταθλητή στην ιστορία του ZMAK, συνέβη μια τεράστια ανατροπή. Διαβάστε παρακάτω.

Ο Αμπντούλαχ, ο «Χασάπης» είχε πάρει ισχυρό προβάδισμα, συγκεντρώνοντας τις πρώτες μέρες πάνω από το 50% των ψήφων. Εκεί που ήμασταν έτοιμοι να γράψουμε «Χασάπης versus all», ήρθε η μεγάλη ανατροπή. Ο Κουρέας, μέσα σε λίγα 24ωρα, πήρε εκείνος κεφάλι στη δημοσκόπηση, αφήνοντας πίσω τον δεύτερο χασάπη με παραπάνω από 10% διαφορά!

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπιση, ψήφισαν 593 άτομα. Ο Κουρέας βγήκε νικητής και έγινε στη θεωρία ο νέος πρωταθλητής του ZMAK. Μένει να δούμε τι θα γίνει και στη πράξη!

Το ZMAK Champions θα γίνει στις 10 Απριλίου στο Fighting Mall (Σουρή 20, Περιστέρι). Θυμηθείτε το promo video, πατώντας κλικ εδώ.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:

Κουρέας - 242 ψήφοι (40,81%)
Χασάπης - 182 ψήφοι (30,69%)
Νεκροθάφτης - 59 ψήφοι (9,95%)
Σπύρος Λούης - 43 ψήφοι (7,25%)
Απόλλωνας - 40 ψήφοι (6,75%)
DJ Mario - 27 ψήφοι (4,55%)

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Μεγάλη ανατροπή! Πρωταθλητής του ZMAK ο Κουρέας! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top