ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Βίκτωρ Γ': Το ZMAK είναι το νέο μου βασίλειο!


Η βασιλική μεταγραφή του ZMAK, ο Βίκτωρ Γ' μίλησε στο ringsofpain.gr και στον Elvis για την μετακίνηση του στο ελληνικό wrestling promotion.

Διαβάστε παρακάτω:

Elvis: Πόσο το σκέφτηκε πριν υπογράψεις στο ZMAK; Πώς αισθάνεσαι που είσαι πλέον ένα μέρος του promotion;

Βίκτωρ Γ: Δεν ήθελε καθόλου σκέψη. Το ZMAK είναι το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί στην Ελλάδα για το pro wrestling. Τώρα είμαι ένα μέρος του. Τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Ο πρίγκηπας σας κάνει την χάρη να τον δείτε να παλεύει όπως δεν έχει παλέψει ποτέ κανένας άλλος. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό.Elvis: Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον:

Βίκτωρ Γ': Το ZMAK Championship. Πώς να αποδείξω τη μεγαλοπρέπεια μου με άδεια χέρια; Στο ZMAK Champions θα δούμε τον πρώτο πρωταθλητή και δυστυχώς δεν θα είμαι εγώ. Θα είμαι σίγουρα ο επόμενος. 

Elvis: Έχεις δει τους άλλους performers του ZMAK; Τι άποψη έχεις;

Βίκτωρ Γ': Ήμουν παρών στο ZMAK Wars και ήταν ένα καταπληκτικό event, με καταπληκτικούς performers. Γι'αυτό ήρθα εδώ. Για να δοκιμάσω τις ικανότητες μου. Όμως, αργά ή γρήγορα, όλοι θα καταλάβουν ότι υπάρχει κάποιος πιο ταλαντούχος και δουλεύει πιο σκληρά από όλους. Αυτός είμαι εγώ! 

Elvis: Τι μήνυμα στέλνεις στους άλλους performers, ενόψει του ντεμπούτου σου στο ZMAK:

Βίκτωρ Γ': Στις 10 Απριλίου θέλω όλοι να είναι μάρτυρες, όταν ο πρίγκηπας πραγματοποιήσει το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του. Και αν κάποιος έχει το θράσος να έρθει αντιμέτωπος του, θα έχει μια πολύ άσχημη μοίρα.

Είμαι ο Βίκτωρ ο Γ'. Το ZMAK είναι το καινούργιο μου βασίλειο και οι performers του θα είναι οι σκλάβοι μου. Trăiască prințul!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΚΤΩΡ Γ' ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΦΡΕΔΟ ΕΔΩ.

Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Βίκτωρ Γ': Το ZMAK είναι το νέο μου βασίλειο! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top