ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Συν. Τύπου ZMAK: Λύθηκαν νωρίτερα τα... λουριά των διεκδικητών!

Το βράδυ της Πέμπτης (24/3) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του ZMAK Champions στο «ΑΠΕΝΑΝΤΙ» cafe - restaurant στη περιοχή της Νίκαιας (φώτο - βίντεο: outsiders.gr).

Η συνέντευξη τύπου κύλησε ομαλά μέχρι τη στιγμή που παρουσιάστηκαν οι διεκδικητές της ζώνης του ZMAK, που θα αγωνιστούν στις 10 Απρίλη σε Polemination Match (πλην του Νεκροθάφτη, ο οποίος δήλωσε πως δεν θα κάνει δημόσιες εμφανίσεις, όπως το πρότυπο του, ο Undertaker).

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ο Χασάπης έσπειρε τον πανικό. Την στιγμή που επικρατούσε ο πανικός για λίγες στιγμές, ο Χασάπης, αφού πρώτα έσπασε ένα ποτήρι, πέρασε τον DJ Mario μέσα από το τραπέζι της press conference. Ο νεαρός deejay τραυματίστηκε ελαφρώς και θα αγωνιστεί κανονικά στο main event του ZMAK Champions.

Ακόμη, ανακοινώθηκαν δύο single παιχνίδια. Ο Jimmy Swat θα παίξει απέναντι στον Βίκτωρ Γ', ενώ ο Giant Swat θα παίξει κόντρα στον Μικρό Δαίμονα, το «pet» του 3B, σε μια μάχη Δαβίδ εναντίον Γολιάθ.

Τέλος, ανακοινώθηκε η «ZMAK Entertainment», ελληνική εταιρία, με αντικείμενο τη ψυχαγωγία, όπου θα φορολογείται κανονικά ο Έλληνας πολίτης σαν κάθε άλλη αντίστοιχη εταιρεία.

Δείτε το τελείωμα της συνέντευξης τύπου:


 https://www.youtube.com/watch?v=vYnI9FuvMao

Σύντομα και το επίσημο βίντεο από το κανάλι της διοργάνωσης.

Δείτε το φωτ. υλικό:
Νότης Καμπέρης

Αποφάσισε τι θέλει να γίνει στην ζωή του και... σπουδάζει δημοσιογραφία στο AKMI Metropolitan College. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά. Λατρεύει το ποδόσφαιρο και τα μαχητικά αθλήματα. Γράφει καθημερινά στο ringsofpain.gr και στο scorpionnight.gr. Δεν περιμένει άλλο τον Byron Saxton να αποσυρθεί και το σκέφτεται για... TNA στο κανάλι ALTER. Ακολούθησέ τον στο: Twitter , Facebook , Twitch , Instagram και Youtube

Item Reviewed: Συν. Τύπου ZMAK: Λύθηκαν νωρίτερα τα... λουριά των διεκδικητών! Description: Rating: 5 Reviewed By: Νότης Καμπέρης
Scroll to Top