ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ropfb

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Σε 2-3 μήνες η επιστροφή του John Cena


Ο John Cena έκανε την εμφάνιση του στην Wrestlemania 32, όταν ήρθε για να σταθεί στο πλευρό του The Rock εναντίον της Wyatt Family.


Πολλοί πίστεψαν ότι η εμφάνιση αυτή θα σήμαινε και το comeback του 15 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή στα ρινγκ του WWE, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Σύμφωνα με το DailyWrestlingNews.com, ο John Cena δεν έχει πάρει ακόμη το "OK" από τον γιατρό της μεγάλης εταιρίας και η επιστροφή του θα αργήσει σίγουρα 2-3 μήνες τουλάχιστον. Ο Cena θα βρεθεί σίγουρα στο Summerslam και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η θέση του όταν επιστρέψει στο Monday Night RAW. 

Αξίζει πάντως να τονίσουμε ότι ακούγεται έντονα η φήμη για αγώνα του εναντίον του AJ Styles στο μεγαλύτερο event του καλοκαιριού.

Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας

Σπούδασε στο Πάντειο μια σχολή που ειδικεύεται στις γενικότητες με αποτέλεσμα ακόμα να ψάχνει τι θα κάνει στη ζωή του. Ήθελε να γίνει κάτι σαν τον Brock Lesnar αλλά τελικά βολεύεται με το να γράφει για αυτόν και τους υπόλοιπους wrestlers-fighters στο ringsofpain.gr. Ακολούθησέ τον στο: Facebook

Item Reviewed: Σε 2-3 μήνες η επιστροφή του John Cena Description: Rating: 5 Reviewed By: Θοδωρής Τζίβας Πέτροβας
Scroll to Top